Night Trail Run med i Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR!

Touren sträcker sig över åtta månader, täcker distanser från 10 till 80 kilometer och utspelar sig på allt från fjälltoppar till sandstränder. Totalt är det 15 deltävlingar sprida över landet, från Åhus i söder till Härnösand i norr, från Idre i väster till Sollentuna i öster, som ska avgöras under 2019 för att kora Sveriges mest kompletta traillöpare. Första deltävlingen i Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR är Åhus TrailRun som avgörs den 2 mars. Finalen avgörs vid Kullamannen i Mölle den 2 november och Night Trail Run är den fjortonde deltävlingen under 2019, helgen innan finalen i Mölle.


Vid varje deltävling ges poäng i fallande skala till de 30 bästa löparna i dam- respektive herrklassen. I totalen räknas de 4 bästa resultaten samt finalen, som är obligatorisk att räkna med. De 10 bästa löparna i den totala sammanställningen inför finalen, bjuds in och deltar kostnadsfritt i finaltävlingen. Observera att en deltävling kan erbjuda flera olika distanser, men att det finns en särskild angiven distans som räknas i Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR.

– Att Night Trail Run är med i Trailtouren är ett fint kvitto på vår långsiktighet och höga kvalitetskrav för att skapa en tävling som utvecklar trail. Vi hoppas genom touren möta fler nya löpare som vill uppleva tjusningen med mörker, skog och trail, säger tävlingsledarw Stefan Knorn.

Om du vill läsa mer om Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR kan du göra det på tourens hemsida. Här kan du bland annat se övriga deltävlingar och information om både prispengar och regler.

Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR

Night Trail Run