Onsdag 11/9: dags för första prova på-träningen!

Prova på-träning med Night Trail Run i samarbete med Team Nordic Trail

11 september klockan 19.30 samlas vi vid Bögs Gård i Sollentuna. Det finns gott om parkeringsplatser. Kom ihåg att du behöver ha med dig egen pannlampa.

Samlingsplats: https://goo.gl/maps/tYTgxZGCsuwsH8Ny9

Du får chansen att prova på att springa med pannlampa i skogen under ledning av duktiga orienterare. Vi delar in oss i olika grupper och springer cirka 5 eller 10 km per grupp, blandat mellan obanad terräng och stig/grusväg. Vi ser till att det finns grupper som håller alla möjliga tempon, så att du kan vara med oavsett erfarenhetsnivå och konditionsnivå.

Prova-på-kvällen är öppen för alla, oavsett om du är anmäld till Night Trail Run eller inte. Efteråt bjuds det på någon form av vätska och du har möjlighet att ställa frågor om loppet eller allmänt om löpning i skog.

Tidigare år har vi haft ett 30-tal löpare på prova på-träningarna och det har varit mycket uppskattat. Glöm inte att det finns ett till prova på-tillfälle den 9 oktober om du skulle missa detta. Eller kom på båda!

Välkommen ut i mörkret med oss!

image1.jpg
Night Trail Run