Night Trail Run är en del av Trailtouren!

Dessutom det enda loppet i Trailtouren som går helt i mörker!


Om Trailtouren

Touren sträcker sig över åtta månader, täcker distanser från 10 till 80 kilometer och utspelar sig på allt från fjälltoppar till sandstränder. Totalt är det 15 deltävlingar spridda över landet, från Åhus i söder till Härnösand i norr, från Idre i väster till Sollentuna i öster. Tävlingarna avgörs under 2019 för att kora Sveriges mest kompletta traillöpare.

Första deltävlingen i Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR är Åhus TrailRun som avgjordes den 2 mars. Finalen avgörs vid Kullamannen i Mölle den 2 november. Night Trail Run är den fjortonde deltävlingen under 2019, helgen innan finalen i Mölle.


10 km - klassen du ska anmäla dig till i Night Trail Run om du vill räkna det som en deltävling i Trailtouren!


Hur funkar det?

Vid varje deltävling ges poäng i fallande skala till de 30 bästa löparna i dam- respektive herrklassen. I totalen räknas de 4 bästa resultaten samt finalen, som är obligatorisk att räkna med. De 10 bästa löparna i den totala sammanställningen inför finalen, bjuds in och deltar kostnadsfritt i finaltävlingen. Observera att en deltävling kan erbjuda flera olika distanser, men att det finns en särskild angiven distans som räknas i Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR.